Allianties

“Zonder relatie geen prestatie”
– Ruud van Nistelrooy –

Onze allianties

Samen kun je meer dan alleen en daarom zoeken wij steeds naar de beste partners om zo onze klanten nog beter te kunnen helpen. Wij geloven in een internationaal netwerk van specialisten en in een netwerk van mensen die je kunt vertrouwen.

In Nederland werken wij met diverse fiscalisten, advocaten met een bijzonder specialisme, vermogensbeheerders, notarissen en accountants en zoeken we steeds het beste team om te kunnen presteren.

Internationale allianties

Internationaal hebben wij in de afgelopen 20 jaar veel nieuwe samenwerkingen mogen aangaan.

Ons kantoor is de Nederlandse partner van het European Lawyers network. Een hechte club van middelgrote en grote advocatenkantoren in elke grote Europese stad en de USA (Oost en West kust), die internationaal vaak als één team werken. Bijvoorbeeld bij grensoverschrijdende overnames of herstructureringen.

Voor meer informatie zie: https://elninternational.com/members-en/

Corbel Partners  (China)

China is een enorme groeimarkt en als land een opkomende wereldmacht, maar wel een land met zijn eigen bijzonderheden. Samen met onze partners hebben wij meer dan twee decennia ervaring in het zakendoen met Chinese bedrijven en ondernemers. Om dit nog beter te kunnen doen zijn wij vijf jaar geleden Corbel Partners gestart. Een consultancy bedrijf met ervaren partners in China en Europa. Corbel Partners is inmiddels dé strategisch partner voor EU bedrijven die willen zakendoen in China of Chinese bedrijven die hun vleugels uitslaan naar Europa.

Voor meer informatie zie: https://www.corbelpartners.com

Global

Nu wij wereldwijd en dus grenzeloos werken hebben wij naast Europa en de USA in de afgelopen decennia ook zorg gedragen voor een sterk netwerk van adviseurs, juristen en fiscalisten in China, India, Zuid Amerika, Zuid-Afrika en Australië en hebben wij goede contacten met de consulaten en ambassades. Wij gaan waar onze klanten gaan en regelen wat nodig is.

Een klein rijtje van onze meest hechte vrienden over de grens: