we are Vissers Legal

Met talent win je wedstrijden, maar met teamwork en intelligentie win je kampioenschappen

– Michael Jordan –

Over ons kantoor

We are Vissers Legal

 

Het gaat om u, maar toch vertellen we graag kort iets over ons.

 

Vissers Legal is in ruim 20 jaar gegroeid van eigenzinnige nieuwkomer tot een zelfbewuste probleemoplosser die toch een beetje anders is. We zijn ondernemingsrecht juristen pur sang met een paar bijzondere specialismen.

Vissers Legal komt voort uit een accountantskantoor en is ontstaan vanuit de behoefte van klanten voor een meer praktische benadering van juridische problemen. Wij zoeken daarom constant de balans tussen de juridische noodzakelijkheid en de commerciële belangen van een bedrijf, waarbij wij door onze achtergrond ook verstand hebben van cijfers. Een zeldzame combinatie.

 

Een juridische stafdienst die oprecht geïnteresseerd en graag betrokken is bij uw bedrijf. Als je een probleem hebt, wil je ons bellen.

 

Internationaal

Het ondernemingsrecht is vaak grensoverschrijdend. Onze internationale expertise en netwerk reikt van de USA, Zuid-Amerika, Curaçao via Europa tot China, verder Azië in en via Australië en Afrika weer terug naar huis. Wij werken grenzeloos, begrijpen het internationaal zaken doen en gaan daarheen waar onze cliënten heen gaan of ons nodig hebben.

Wij zijn het Nederlandse lid van het European Lawyers Network. Een hecht netwerk van advocatenkantoren in elke grote Europese stad en de USA (West en Oost kust).

Bijzondere specialismen

We zijn zoals gezegd graag een beetje anders en dit blijkt onder meer uit twee passies waar we in de absolute top mee doen. Dit is Sport en Kansspel. Wij spelen graag mee, maar omdat we ook erg competitief zijn en houden van winnen doen we dit inmiddels in de internationale top.

‘Al het mythische en het magische, al het heroïsche, al het musische, het logische en het plastische zoeken vorm en uitdrukking in edel spel.’ – Johan Huizinga –

Collectief

Vissers Legal is geen ouderwetse advocaten maatschap waarin het ieder voor zich is. Wij zijn een Team met het ondernemingsrecht als basis, waarbij iedereen ook nog een specialisme heeft waarmee we elkaar, maar vooral u versterken. We werken voor de klant als collectief. En heel eerlijk, als individu zijn we prima, maar als collectief zijn we top.