Vissers Legal Partner van H20 E-Sports Centre

Vanaf 2022 wordt het grootste game talent van Nederland ondersteund door Vissers Legal. Vissers Legal is de Sportrecht specialist van Nederland en heeft kantoren in het zuiden van Nederland en zoekt nu haar weg naar Amsterdam en omstreken. Het TOP programma van H20 heeft hiermee zijn eerste officiële partner binnen en gaat de komende periode op zoek naar meer partners, om game talent de mogelijkheid te geven om zich onder begeleiding van specialisten uit de esports en de topsport te ontwikkelen. H20 zal in april het 3e TOP traject starten.

Teamplayers in sports law

`Wij geloven dat je met talent wedstrijden wint, maar met teamwork en intelligentie kampioenschappen,´ aldus Remco Wortel, partner en advocaat bij Vissers Legal. `Vissers Legal heeft al een wereldwijd netwerk in de sport en onze sportrecht sectie wordt inmiddels erkend als dé Sportrecht specialist van Nederland. Het concept van H20 en esports in het algemeen spreekt ons erg aan, want de toekomst van sport is esports en vice versa. H20 heeft zich de afgelopen 2 jaren bewezen als een leidend project in Nederland op het gebied van esports en dat willen wij graag ondersteunen met deze partnership/sponsoring.

Wortel vervolgt: ‘We werken dagelijks met veel liefde voor de topatleten en bedrijven in de sport. Altijd dynamisch en nooit saai. En esports zien wij als een groeimarkt, met mogelijk nog meer dynamiek als in de echte sport. Daarbij denken we ook graag mee over de periode die onvermijdelijk volgt ná topsport, en ook dit is waar H20 aandacht voor heeft. Wat ons betreft dus een fantastische match waar we ons graag voor inzetten, zowel met een financiële ondersteuning als met raad en daad.’

Twee TOP programma´s in 2022

Dirk Tuip, founder H20: ‘In de sport wordt talentontwikkeling gesubsidieerd vanuit de overheid en dat loopt veelal via de sportclubs, het NOC*NSF en sportbonden, maar voor de esports bestaat deze structuur (nog) niet. Het is onduidelijk of dit überhaupt gaat komen, maar wij wilden hier niet op wachten. Nederlands esports talent verdient een kans op zich te ontwikkelen als totaal atleet en dat is exact wat we zijn gaan doen met het H20 Esports TOP programma.

De talenten betalen een kleine eigen bijdragen voor het traject dat op dit moment gaat om 4 trainingskampen waarin de talenten alles leren buiten de game zelf om. H20 Esports Campus en onze founding partner Talent Academy Group heeft hier tot nu toe zelf veel in geïnvesteerd. Het is super dat we via deze bijdrage van Vissers Legal meer borging en continuïteit krijgen voor de komende 2 jaar. We hopen de komende tijd nog meer partners aan te sluiten.

Tuip besluit: ‘Editie II is net afgerond en we gaan vanaf nu weer op zoek naar het grootste gametalent met als doel om hen in korte tijd een flinke boost te geven in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Talenten kunnen zich aanmelden via www.h20.gg/talent.

Mr. Remco Wortel
Advocaat/Partner +31(0)73-6911979 Stuur bericht