Vissers Legal Nieuws

Vissers Legal nieuws

Beste relatie,

 

Allereerst wensen wij u een fantastisch 2023 en al het goeds, gezondheid en succes!

Als Vissers Legal kijken we nog één keer kort terug op een bijzonder 2022.

Gruyterhuys

We zijn na ruim 20 jaar verhuisd naar het fantastische De Gruyterhuys aan het Julianaplein 8 in Den Bosch! Een mooie stap naar een geweldig pand waar ooit de befaamde familie De Gruyter woonde. In dit nieuwe huis vol Bossche historie zullen wij de toekomst van ons kantoor verder vormgeven.  Mocht u nog niet langs zijn geweest, dan hierbij een uitnodiging voor een bezoek en kop koffie met de enige echte Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes of een Bossche Bol. We verwelkomen u graag.

Wijziging Bestuur

Allereerst zal ik als Managing Partner van Visser Legal een stap terug doen en word ik na ruim 8 jaar bestuurderschap opgevolgd door onze partners Gemmy van der Valk en Gijs Volders. Zij zullen vanaf vandaag samen het bestuur vormen. Een mooie ontwikkeling van twee mensen die volledig zijn opgeleid in de Vissers stijl. Onze oprichter, Johan Vissers en ik hebben er alle vertrouwen in dat zij het kantoor weer een stap verder kunnen brengen in de komende jaren en onze gezamenlijke doelen zullen verwezenlijken! Het fundament is daar en het team staat goed, met een mix van ervaring en absoluut toptalent. In 2023 zullen bijvoorbeeld weer twee van deze talenten starten met de advocatenopleiding.

Uiteraard blijf ik mijn werk als advocaat doen. Daarnaast zal ik verder vorm geven aan Vissers Capital, ons nieuw investeringsbedrijf, waar we investeren in mooie innovatieve bedrijven met een positieve impact binnen de Sportbranche. Een uitdaging waar ik erg naar uitkijk. Mocht u hier meer over willen weten, aarzel dan niet om te bellen.

Ook in 2023 blijven we onszelf en elkaar iedere dag uitdagen om te blijven groeien en u zo goed mogelijk bij te staan. We kijken ernaar uit samen met u weer tot mooie resultaten te komen.

Remco Wortel

Mr. Remco Wortel
Advocaat/Partner +31(0)73-6911979 Stuur bericht